Poederleeseweg 121 - 2275 Lille
Tel.: 014 96 06 31
Contacteer ons!
Verbouwen? Wij zorgen alvast voor het dak boven uw hoofd!

Reken voor dakrenovatie en herstellingen op de professionals van Dak-Concept

Wanneer u een oudere woning koopt, kan het al eens voorkomen dat u het dak meteen moet vervangen. We moeten u wellicht niet wijzen op het belang van een degelijk, veilig en kwaliteitsvol dak, maar we kunnen u wel vertellen dat ons ervaren team maar al te graag zorgt voor een complete renovatie van A tot Z!

Wil u het volledige dak vervangen? De dakconstructie én de dakbekleding? Of moet er slechts een gedeelte gerenoveerd worden? Dak-Concept kan het allemaal voor u doen. Dat maakt ons bedrijf zo uniek: wij kunnen elke klant voorzien van het totaalplaatje. Zelfs dakgoten, lichtkoepels en gevelwerken kunnen wij, indien gewenst, voor onze rekening nemen.

Dringende herstelling?

Doet er zich op een bepaald ogenblik een mankement voor aan uw dak? Dan hoeft u niet op zoek te gaan naar een andere dakwerker om de herstellingswerken uit te voeren. Niet alleen voor nieuwbouw, renovatiewerken, maar ook voor kleine of grote herstellingen zijn wij uw betrouwbare partner!

Onze hoofdzetel is gelegen in Lille, maar wij zijn werkzaam in heel regio Antwerpen/ Kempen. Twijfel dus niet wanneer u nog een professional zoekt voor dakrenovatie of herstellingen. Neem vandaag nog contact met ons op en geniet van een gratis offerte!

Clikc+