Poederleeseweg 121 - 2275 Lille
Tel.: 014 96 06 31
Contacteer ons!
Wie beroep doet op de expertise van Dak-Concept slaapt gegarandeerd op beide oren!

Leg zowel uw daktimmerwerken als het plaatsen van dakbekleding in onze ervaren handen.

Bij Dak-Concept zijn wij al 25 jaar bedreven in het plaatsen, renoveren en herstellen van hellende daken. U kan zowel de daktimmerwerken als het installeren van de dakbekleding aan ons overlaten en dat maakt ons bedrijf zo uniek. Ook het plaatsen van dakisolatie nemen wij graag voor onze rekening.

Wij zijn gediplomeerd schrijnwerker en dat garandeert u een perfect afgewerkte, stevige en veilige dakconstructie. Aan welke bekleding voor uw dak had u vervolgens gedacht? Pannen, leien of natuurleien? Wij staan u graag bij met raad en daad.

Dringende herstelling gewenst?

Zit u met een lek of een ander euvel dat niet kan wachten? Dan mag u ons steeds contacteren. Wij maken graag zo snel mogelijk tijd voor u.

Een piekfijne afwerking gegarandeerd.

Het team van Dak-Concept gaat graag nog een stapje verder. Zo kunnen wij u ook helpen met de installatie van dakgoten en lichtkoepels. Moeten er gevelwerken uitgevoerd worden? Ook dat is geen probleem voor Dak-Concept.

Bij ons hoeft dus slechts één telefoonnummer in te toetsen voor een uitgebreid aanbod aan diensten. Dakwerken aan platte en hellende daken van A tot Z: dat is ons vakgebied!

Ons bedrijf is gelegen in Lille, maar wij zijn werkzaam in heel de regio Kempen / Antwerpen. Twijfel niet, maar contacteer ons snel!

Clikc+