Poederleeseweg 121 - 2275 Lille
Tel.: 014 96 06 31
Contacteer ons!
Alweer een stapje dichter bij de afwerking van uw huis, dankzij Dak-Concept!

EPDM of roofing laten plaatsen? Ook platte daken nemen wij graag onder handen.

In de moderne architectuur wordt standaard vaak voor platte daken gekozen. Dat is niet enkel mooi om te zien, er zijn ook enkele belangrijke voordelen aan verbonden. Zo zal u van meer bruikbare ruimte genieten op de verdieping onder het dak en kan u uw woning gemakkelijker uitbreiden met een extra verdieping, moest u dat in de toekomst wensen.

Bij Dak-Concept hebben we al een kwarteeuw ervaring met het plaatsen van platte daken. Heeft u al nagedacht over de dakbekleding? Wij plaatsen zowel roofing als EPDM en staan u graag bij met professioneel advies wanneer u uw keuze maakt.

Meer dan dakbekleding alleen.

Wat ons bedrijf zo uniek maakt, is het feit dat wij niet alleen bedreven zijn in het bekleden van daken, maar ook in daktimmerwerken. Daarnaast kan u ook op ons rekenen voor (dringende) herstellingen, dakafwerking zoals lichtkoepels en dakgoten én voor gevelbekleding. Wij bieden u dus het totaalplaatje!

Onze hoofdzetel is gelegen in Lille, maar wij zijn actief in de wijde omtrek. Woont u in Herentals, Turnhout of Merksplas? Of nog verder weg in regio Kempen/ Antwerpen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij staan graag tot uw dienst!

Clikc+