De garantie op een stevig dak boven je hoofd

014 96 06 31

Expertise om uw dakgoot te plaatsen
Daken en dakgoten die alle stormen trotseren

Bij Dak-Concept wordt steeds het volledige pakket van uw hellende en platte daken bekeken. Het gevolg is dat u de dakwerker uit Lille kan inschakelen voor het vervangen, herstellen en plaatsen van alle onderdelen van het dak. Maar ook een volledige dakrenovatie is een job die het bedrijf met passie en vakmanschap zal klaren. Uw daken vernieuwen of een dakgoot plaatsen, het ervaren team zorgt er maar al te graag voor.

Dakgoten installeren

Onderschat het belang van een goed werkende dakgoot niet. Het voert het regenwater meteen van uw daken af zonder dat het water tegen de gevels kletst. Het vormt een bijkomend beschermmiddel voor de duurzaamheid van uw woning. Laat ze dus tijdig vervangen wanneer ze gebreken vertonen of laat meteen een nieuwe plaatsen tijdens de dakwerken.

Hang- en bakgoten

Dak-Concept plaatst diverse types van dakgoten. Om het juiste exemplaar te voorzien, rekent u op het advies van het dakwerkersbedrijf. Het heeft in zijn gamma diverse soorten van hanggoten die deskundig worden geplaatst, inclusief de afvoerbuizen. Een andere soort zijn de bakgoten. Hierbij worden de maten opgenomen en worden de goten op maat geplooid. Zink en koper zijn de materialen die voor deze goten gebruikt worden.

Onderdeel van uw dak

Dakgoten vormen dus een belangrijk onderdeel van uw daken. De firma, die aan de slag gaat in de regio’s van Antwerpen en de Kempen, voorziet ze mee tijdens het vernieuwen of leggen van uw daken in combinatie met de daktimmerwerken en het leggen van de dakbedekking. Enkel de dakgoot vervangen laat u eveneens aan de zaak over.

Contact

Tijdens dakwerken of het plaatsen van een gevelbekleding is een dakgoot plaatsen in Lille en omstreken een klus voor Dak-Concept. Laat uw dakgoot vandaag nog keuren door de firma en ontvang een gratis offerte voor een vervanging of de plaatsing tijdens een totale dakrenovatie.

Gratis offerte

1 aanspreekpunt

Topkwaliteit