De garantie op een stevig dak boven je hoofd

014 96 06 31

Alles voor een geslaagde dakrenovatie
Uw daken worden in het nieuw gezet

Is het dak van uw woning aan vervanging toe? Of staat u voor een volledige verbouwing van uw pas aangekocht huis? Dan is een dakrenovatie van Dak-Concept de beste beslissing die u kunt nemen. Vanuit Lille, provincie Antwerpen, komt het team van de zaak naar u toe voor een totale vervanging van het dak. Dit gebeurt van de afbraak van het oude dak tot de laatste afwerking met zink en lood.

Oude daken in het nieuw

Bij de aankoop van een oude woning maakt u meteen werk van de verbouwingsplannen. Een belangrijke ingreep wordt ongetwijfeld de vervanging van de daken. Wanneer u dit meteen doet, is uw huis reeds goed beschermd tegen de weersinvloeden. Om u niets van uw daken te moeten aantrekken, schakelt u deze dakwerker uit Lille vandaag nog in.

Dakwerken van A tot Z

Platte of hellende daken, Dak-Concept zorgt voor een volledige renovatie van A tot Z. U beschikt snel over een veilig en kwaliteitsvol dak. Deze werken bevatten onder andere de daktimmerwerken, het plaatsen van dakbekleding en de afwerking. Maar ook een gedeelte renoveren, bijvoorbeeld enkel de dakbedekking, is mogelijk bij de firma.

Daken herstellen

Het dakwerkersbedrijf biedt u graag een oplossing op maat aan tegen erg concurrentiële prijzen. Een volledige dakrenovatie vanuit Lille of een snelle tussenkomst voor het herstellen van uw daken, het behoort allemaal tot uw opties. Na de tussenkomst van de firma zijn alle mankementen aan uw daken weggewerkt of heeft u een totaal nieuw dak dat voor vele jaren zal meegaan.

Contact

Geef uw woning een heropwaardering en maak het energiezuiniger met een renovatie van het dak en een gevelrenovatie. Voor beide werken maakt u vandaag nog een afspraak met Dak-Concept. Ontvang alvast een vrijblijvende offerte.

Gratis offerte

1 aanspreekpunt

Topkwaliteit