De garantie op een stevig dak boven je hoofd

014 96 06 31

Daktimmerwerken en dakbekleding geplaatst door vakmanschap
Nieuwe daken bestelt u bij Dak-Concept

Sinds meer dan een kwarteeuw is Dak-Concept bedreven in het plaatsen, renoveren en herstellen van hellende daken. Een dakrenovatie houdt zowel het uitvoeren van daktimmerwerken als het leggen van de gekozen dakbekleding in. Daarnaast geniet u van een verfijnde afwerking met bijvoorbeeld het uitvoeren van lood- en zinkwerken of het plaatsen van dakgoten. Uiteraard voorziet het bedrijf uit het Antwerpse Lille bij ieder project de geschikte dakisolatie.

Geschoolde schrijnwerker

Deze ervaren dakwerker voert niet zomaar timmerwerken op uw dak uit. De zaak werkt met gediplomeerde schrijnwerkers waardoor u de garantie heeft op stevige en vooral veilige dakconstructies. Uw daken zijn meteen klaar voor een lange toekomst. Kies ondertussen uw favoriete dakbekleding of vraag meer advies. De firma legt zowel dakpannen, leien en natuurleien.

Volledige afwerking

Voor Dak-Concept houdt het niet op met de timmerwerken en de dakbedekking. Uw hellend dak wordt volledig afgewerkt. Zo komt het team ook uw dakgoot plaatsen en worden de dakramen of de lichtkoepels voorzien. Het aanbrengen van zink en lood, samen met de installatie van uw regenafvoerbuizen, zorgt voor de laatste afwerking.

Dringende herstellingen

Een lek in het dak kan uiteraard niet lang wachten op een herstelling. Schakel het dakwerkersbedrijf uit de provincie Antwerpen daarom meteen in voor een vlotte en duurzame herstelling. Ook andere problemen aan daken, na bijvoorbeeld stormschade, toont u gerust aan de flexibele dakwerkers. Met een grondige aanpak merkt u heel vlug niets meer van dit euvel.

Contact

Laat de plaatsing van uw daken op een stevige basis van start gaan met doordachte daktimmerwerken. In Lille moet u hiervoor bij Dak-Concept zijn. De firma regelt alles voor zijn tevreden klanten in de regio van de Kempen en Antwerpen.

Gratis offerte

1 aanspreekpunt

Topkwaliteit