De garantie op een stevig dak boven je hoofd

014 96 06 31

Roofing of EPDM plaatsen voor afgewerkte platte daken
Geef uw plat dak een duurzame toekomst

Bij moderne woningen, rijwoningen en appartementen wordt er ook vaak voor platte daken gekozen. Dit geeft een mooi strak uitzicht maar er zijn nog enkele andere interessante voordelen aan verbonden. Om van deze troeven te genieten doet u een beroep op een dakwerker met inzicht en expertise. Hiervoor biedt Dak-Concept uit Lille, in Antwerpen, zich aan door roofing of EPDM te plaatsen op uw platte daken.

Voordelen platte daken

Dankzij een plat dak ervaart u meer ruimte op de verdieping onder het dak. Ook wordt het later makkelijker om uw woning met een bijkomende verdieping uit te breiden wanneer dit nodig is. Het leggen of vervangen van deze types van daken, laat u dan weer over aan Dak-Concept. Het bedrijf legt uw daken van A tot Z met een hoogstaande afwerkingsgraad.

Roofing of EPDM

Bij de Antwerpse firma wordt u niet voor een voldongen keuze gesteld. U kan er voor de dakbekleding kiezen uit zowel roofing als EPDM. Het plaatsen vanuit Lille gebeurt steeds met de grootste zorg zodat lekken geen enkele kans krijgen. Weet u niet goed wat kiezen? Vraag dan zonder aarzelen bijkomende informatie aan de dakwerkers.

Timmerwerken tot dakgoten

Een nieuwbouw of een dakrenovatie? Dak-Concept voorziet het volledige pakket bij het leggen van platte daken. Dit houdt in dat de daktimmerwerken, het aanbrengen van isolatie, de dakgoot plaatsen, lichtkoepels voorzien, lood- en zinkwerken uitvoeren allemaal in het pakket zijn inbegrepen. U hoeft zich dus geen zorgen meer te maken over uw daken.

Contact

Telefoneer naar Dak-Concept voor het leggen, vernieuwen of herstellen van platte en hellende daken. In de Kempen, de omgeving van Antwerpen of in de regio’s van Herentals, Turnhout en Merksplas heeft u de oplossing op maat voor uw daken gevonden.

Gratis offerte

1 aanspreekpunt

Topkwaliteit