De garantie op een stevig dak boven je hoofd

014 96 06 31

Nieuwe gevels na een professionele gevelbekleding
Zet uw bestaande woning in het nieuw

Met een gevelbekleding zet u niet alleen de buitenzijde van uw woning in het nieuw maar doet u eveneens een energievriendelijke investering. Het is de ideale ingreep om uw huis een opfrisbeurt te geven of om uw pas aangekochte woning te verfraaien. De uitvoering van deze werken laat u gerust aan Dak-Concept over. Vanuit het Antwerpse Lille zorgt het voor gevelbekleding en andere werken aan uw buitengevel.

Gevels bekleden

Net als bij een dakrenovatie zorgt een goed onderhouden gevel voor een belangrijke bescherming van uw woning. Goede daken en gevels houden vocht en wind buiten waarvan de rest van uw huis mee van profiteert. Met een nieuwe bekleding wordt er een bijkomende beschermlaag geplaatst en deze kan uit verschillende materialen bestaan.

Denk bijvoorbeeld aan:

  • hout
  • sidings
  • zink

Isolerend effect

Dak-Concept voorziet bij zowel de dak- als de gevelwerken voor een passende isolatielaag. Bij het plaatsen van een nieuwe bekleding aan de gevels wordt tegelijkertijd de nodige isolatie aangebracht. Het maakt uw woning klaar voor de toekomst en u moet minder uitgeven aan energiekosten. Voor isolatiewerken kan u trouwens nog eens op subsidies rekenen.

Gevels reinigen

Misschien is het aanbrengen van een gevelbekleding niet meteen nodig maar zijn er andere werken aan uw buitengevels nodig. Laat deze flexibele dakwerker gerust langskomen in de regio Antwerpen of Kempen. De juiste ingrepen worden besproken zoals het reinigen van de gevels. Dit gebeurt met het gebruik van professionele materialen en producten voor een fris resultaat.

Contact

Uw daken leggen en een gevelrenovatie, in Lille is Dak-Concept uw aanspreekpunt om de buitenzijde van uw woonst helemaal in orde te brengen. Regel snel een afspraak met de zaak en u bent weer voor vele jaren zeker over de doeltreffendheid van uw buitengevels en daken.

Gratis offerte

1 aanspreekpunt

Topkwaliteit